Vieires
gratinades
Nº de persones per a les quals es el plat: 4
Dificultat: Mitjà
Temps de preparació i cocció: 35 minuts
Ingredients:
1. Dues vieires amb petxina
2. 50g de pernil en
daus
3. 50 g de
xampinyons
4. ½ ceba
5. 1 ou
6. Salsa de
tomàquet
7. Suquet de peix
8. Pa ratllat
9. ½ vas de vi
blanc
10. Sal, oli d’oliva
i mantega
Elaboració:
-Netegeu les
vieires i les petxines.
-Trossegeu-les en
daus i reserveu-les.
-Netegeu i talleu
els xampinyons en làmines i la ceba.
-Coeu el ou.
-Calenteu la
paella amb oli i “pocheu” la ceba,
quan quasi bé estigui llest afegiu els
xampinyons i el pernil.
-Afegiu les
vieires i barregeu a foc lent fins que s’estovin, afegiu el tomàquet, un vas de
suquet de peix, el vi blanc i deixeu reduir fins que la salsa quedi una mica
espessa.
-Piqueu l’ou dur
i fiqueu-lo.
-Ompliu la
petxina de la barreja i escampeu per sobre pa ratllat.
-Calenteu el forn
a 160º i fonegeu de 3-5 minuts.
També es pot
utilitzar formatge per a gratinar, però això ja depèn de tu!
Sandra.T --- Tomatitos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada