dissabte, 8 de febrer del 2014

Vieires gratinades

Vieires gratinades

Nº de persones per a les quals es el plat: 4
Dificultat: Mitjà
Temps de preparació i cocció: 35 minuts

Ingredients:
1.       Dues vieires amb petxina
2.      50g de pernil en daus
3.      50 g de xampinyons
4.      ½ ceba
5.      1 ou
6.      Salsa de tomàquet
7.      Suquet de peix
8.      Pa ratllat
9.      ½ vas de vi blanc
10.  Sal, oli d’oliva i mantega

Elaboració:
-Netegeu les vieires i les petxines.
-Trossegeu-les en daus i reserveu-les.
-Netegeu i talleu els xampinyons en làmines i la ceba.
-Coeu el ou.
-Calenteu la paella amb oli i “pocheu”  la ceba, quan  quasi bé estigui llest afegiu els xampinyons i el pernil.
-Afegiu les vieires i barregeu a foc lent fins que s’estovin, afegiu el tomàquet, un vas de suquet de peix, el vi blanc i deixeu reduir fins que la salsa quedi una mica espessa.
-Piqueu l’ou dur i fiqueu-lo.
-Ompliu la petxina de la barreja i escampeu per sobre pa ratllat.
-Calenteu el forn a 160º i fonegeu de 3-5 minuts.

 També es pot utilitzar formatge per a gratinar, però això ja depèn de tu!


Sandra.T --- Tomatitos





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada