dissabte, 8 de febrer del 2014

Mandonguilles casolanes

Mandonguilles casolanes

Nº de persones per a les quals es el plat: 4
Dificultat: Baixa
Temps de preparació i cocció: ¾ d’hora

Ingredients:
1.      ¾ de kg de carn picada de porc i vaca
2.      2 dents d’all
3.      Pa ratllat
4.      ½ ceba
5.      Julivert
6.      2 ous

Elaboració:
Fiqueu la carn en un recipient, ratllar la ceba i ficar-la en un recipient, ficar també tres cullerades de pa ratllat, els ous, el julivert, els alls picats i una culleradeta de sal.
Barregeu bé amb una cullera i una forquilla fins que tot quedi integrat.
Formeu boletes amb les mans, no molt grans. Arrebosseu-les i fregiu-les en una paella amb un dit d’oli.

Les seves mandonguilles quedaran den cruixents!





















Per aquells que busquen la perfecció i volen fer unes mandonguilles totes igualetes un consell curiós és agafar un envàs d’ous buit (de plàstic) ficar una mica de pa ratllat i amb una cullera, fiqueu porcions de la carn picada macerada, tanqueu la tapa i agiteu lleument. D'aquesta manera, les mandonguilles queden ben rodonetes, i arrebossades per tot arreu!

Sandra---Tomatitos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada