Mandonguilles
casolanes
Nº de persones per a les quals es el plat: 4
Dificultat: Baixa
Temps de preparació i cocció: ¾ d’hora
Ingredients:
1. ¾ de kg de carn
picada de porc i vaca
2. 2 dents d’all
3. Pa ratllat
4. ½ ceba
5. Julivert
6. 2 ous
Elaboració:
Fiqueu la carn en un recipient, ratllar la ceba i ficar-la en un recipient,
ficar també tres cullerades de pa ratllat, els ous, el julivert, els alls
picats i una culleradeta de sal.
Barregeu bé amb una cullera i una forquilla fins que tot quedi integrat.
Formeu boletes amb les mans, no molt grans. Arrebosseu-les i fregiu-les en
una paella amb un dit d’oli.
Les seves
mandonguilles quedaran den cruixents!
Per
aquells que busquen la perfecció i volen fer unes mandonguilles totes igualetes
un consell curiós és agafar un envàs d’ous buit (de plàstic) ficar una
mica de pa ratllat i amb una cullera, fiqueu porcions de la carn picada
macerada, tanqueu la tapa i agiteu lleument. D'aquesta manera, les
mandonguilles queden ben rodonetes, i arrebossades per tot arreu!
Sandra---Tomatitos
Sandra---Tomatitos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada