dissabte, 15 de febrer del 2014

Hola, soc l'Anna i aquí deixo una recepta, aquesta recepta es rissotto de bolets.


RISSOTTO DE BOLETS
Ingredients(4 persones):
-350 grams d’arrós                   -Brou de verdura o pollastre
-Una ceba mitjana                  -Bolets secs(moixarnons)
-Un all                                           -60 grams de mantega
-Un got de vi blanc                  -Un raig d’oli d’oliva
-Parmesà rallat                          -Sal i pebre.

Elaboració:
Per començar s’han de posar els bolets secs en remull, uns 30 minuts. A continuació es pica la ceba i els alls i es posa a sofregir amb mantega i oli d’oliva. Abans que agafi color s’afegeix el vi blanc i es deixa reduir.
Després escorrem els bolets i fiquem a escalfar el brou amb la mateixa aigua dels bolets.
Seguidament afegim els bolets al sofregit i els deixem coure uns cinc minuts. Afegim l’arrós i quan el brou estigui bullint l’aboquem de mica en mica, sense parar de remenar fins que estigui cuit.
Quan estigui cuit afegim el parmesà, remenem i esperem cinc minuts per a que el formatge es fongui, i finalment el servim.



Anna Gaya- Caragolines

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada