RISSOTTO DE BOLETS
Ingredients(4
persones):
-350 grams
d’arrós -Brou de
verdura o pollastre
-Una ceba
mitjana -Bolets
secs(moixarnons)
-Un all -60
grams de mantega
-Un got de vi blanc -Un raig d’oli d’oliva
-Parmesà rallat -Sal i pebre.
Elaboració:
Per començar s’han de
posar els bolets secs en remull, uns 30 minuts. A continuació es pica la ceba i
els alls i es posa a sofregir amb mantega i oli d’oliva. Abans que agafi color
s’afegeix el vi blanc i es deixa reduir.
Després escorrem els
bolets i fiquem a escalfar el brou amb la mateixa aigua dels bolets.
Seguidament afegim els bolets al sofregit i els
deixem coure uns cinc minuts. Afegim l’arrós i quan el brou estigui bullint
l’aboquem de mica en mica, sense parar de remenar fins que estigui cuit.
Quan estigui cuit
afegim el parmesà, remenem i esperem cinc minuts per a que el formatge es
fongui, i finalment el servim.
Anna Gaya- Caragolines
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada