Hola, sóc la Inés i us presentare aquesta recepta que fa la meua
avia que fa amb molt carinyo ja de que avegades l'ajudo.
GASPATXO
ANDALÚS
Ingredients
Quilo de tomàquets ben madurs
Pebrot verd tipus Italià
Cogombre
Tros de ceba
Gra d’all
Cullerades d’oli d’oliva
Vinagre de vi blanc (6 cullerades + fort)
Preparació
Es pelen els tomàquets i a continuació el pebrot,
els tomàquets, l’all, la ceba i el cogombre es tallen a quadrats petits i es
posen dins d’un bol.
A continuació s’amaneixen tots els aliments amb
tres cullerades d’oli d’oliva, vinagre de vi blanc i cullerada rassa amb sal.
Quant tot està preparat dins del bol s’agafa la
batedora i es bat.
Se li tira l’aigua necessària al gust del
consumidor.
Per finalitzar es posa a la nevera per després
prendre’l ben fresc.
Inés -Com A Casa-
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada