dijous, 6 de febrer del 2014

GASPATXO ANDALÚS

                                     
Hola, sóc la Inés i us presentare aquesta recepta que fa la meua avia que fa amb molt carinyo ja de que avegades l'ajudo.



GASPATXO ANDALÚS



Ingredients

Quilo de tomàquets ben madurs
Pebrot verd tipus Italià
Cogombre
Tros de ceba
Gra d’all
Cullerades d’oli d’oliva
Vinagre de vi blanc (6 cullerades + fort)

Preparació

Es pelen els tomàquets i a continuació el pebrot, els tomàquets, l’all, la ceba i el cogombre es tallen a quadrats petits i es posen dins d’un bol.
A continuació s’amaneixen tots els aliments amb tres cullerades d’oli d’oliva, vinagre de vi blanc i cullerada rassa amb sal.
Quant tot està preparat dins del bol s’agafa la batedora i es bat.
Se li tira l’aigua necessària al gust del consumidor.
Per finalitzar es posa a la nevera per després prendre’l ben fresc.



Inés -Com A Casa-


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada