dijous, 6 de febrer del 2014

TIRAMISÚ DE FRUITS VERMELLS.

Hola, sóc la Inés i avui us presentaré aquesta recepta que em sembla molt especial per a mi ja que a la meua família la fem molt, espero que us agradi.

Bon Profit!!

TIRAMISÚ DE FRUITS VERMELLS
                                                                              
Ingredients.

- Per a 2 persones :

100 g de fruits vermells ( gerds, groselles i maduixes )
100 g de formatge mascarpone
2 ous
3 cullerades de sucre
ratlladura de pela de llimona
10 galetes de xocolata
fulles de menta

Elaboració :

Per a la salsa vermella, posa a caramel · litzar els gerds , les maduixes i les groselles a la paella amb 2 cullerades sucre (reserva algunes groselles per decorar ). Cou a foc suau i quan es facin caramel, posa les fruites en un colador i aixafa perquè deixin anar el suc.

Per fer el tiramisú, trenca els ous i reserva d'una banda les clares i d'una altra, els rovells. Barreja els rovells amb una cullerada de sucre i bat amb una vareta manual. Afegeix el formatge, una mica de ratlladura de llimona i remena. Munta les clares a punt de neu amb la batedora de varetes i agrega-les al bol dels rovells amb el formatge .

Tritura les galetes de xocolata.


Posa una mica de tiramisú en unes copes de còctel, decora amb la salsa vermella, pose-hi un polsim de  galetes triturades i cobreix amb la resta del tiramisú. Aboca una mica de salsa de fruits vermells i afegeix la resta de les galetes triturades. Decora amb groselles i fulles de menta. Serveix .
Inés -Com A Casa-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada