dijous, 6 de febrer del 2014

Gaspatxo andaluç

Gaspatxo andaluç

-Ingredients:
·         -1KG de tomàquets madurs
·         -1 pebrot verd
·        - 1 cogombre
·       -  1 tros de ceba
·        - 1 dent d’all
·         -Oli
·         -Vinagre
·         -Sal
·         -Aigua (en cas en que quedés molt espés)

-Passos a seguir:
-Primerament es renten els tomàquets, pebrots i cogombre.
- Es pelen i trossegen i seguidament es fiquen al pot de la batedora.
-El següent pas serà pelar l’all, tallar-lo per la meitat i ficar-lo amb les altres verdures.
-Agafa la ceba (pelada) i talla-la en quatre trossos. Fica-la al pot de la batedora i, ara que ja estan totes les verdures juntes, ja pots començar a batre.
-Comença a afegir l’oli, el vinagre i la sal i bat fins que quedi al teu gust.
-Finalment, en cas que quedés massa espès convindria afegir una mica d’aigua (sempre al gust del consumidor) i acte seguit deixar reposar almenys 2h a la nevera.


Espero que us agradi aquest refrescant entrant!!
Cristina---Tomatitos




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada