Gaspatxo andaluç
-Ingredients:
· -1KG
de tomàquets madurs
· -1
pebrot verd
· - 1
cogombre
· - 1
tros de ceba
· - 1
dent d’all
· -Oli
· -Vinagre
· -Sal
· -Aigua
(en cas en que quedés molt espés)
-Passos a
seguir:
-Primerament
es renten els tomàquets, pebrots i cogombre.
- Es pelen i
trossegen i seguidament es fiquen al pot de la batedora.
-El següent
pas serà pelar l’all, tallar-lo per la meitat i ficar-lo amb les altres
verdures.
-Agafa la
ceba (pelada) i talla-la en quatre trossos. Fica-la al pot de la batedora i,
ara que ja estan totes les verdures juntes, ja pots començar a batre.
-Comença a
afegir l’oli, el vinagre i la sal i bat fins que quedi al teu gust.
-Finalment,
en cas que quedés massa espès convindria afegir una mica d’aigua (sempre al
gust del consumidor) i acte seguit deixar reposar almenys 2h a la nevera.
Espero que us agradi aquest refrescant entrant!!
Cristina---Tomatitos
Cristina---Tomatitos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada