dijous, 6 de febrer del 2014

Arròs amb pollastre

Arròs amb pollastre

Ingredients :
- Dos gots d'arròs ( 145 grams )
- Dos cuixes de pollastre , ben partits
- Mitja ceba
- Mig pebrot , dels verds
- Un denteta d'all
- Aigua i oli d'oliva
- Sal

Preparació :
-Comencem aquest Arròs Amb Pollastre picant l'all i la ceba, a trossets fins.
-A continuació netegem amb aigua el pebrot verd i retirem les parts que es rebutgen , el trossegem en trossos petits .
-Posem una paella amb oli a escalfar , aquí ofeguem les verdures que acabem de trossejar a foc més aviat baix durant pocs minuts . Quan prenguin bon color hi afegim el pollastre , ja net i trossejat per descomptat , i ho daurem durant altres tants minuts al costat del que ja tenim a la paella . A continuació , se li afegeix l'arròs també i es segueix ofegant un parell de minuts més .
-Finalment , quan haguem ofegat bé tot junt , sense passar-nos de temps perquè no se'ns cremi , afegim uns 4 o 5 gotets d'aigua calenta i sal al gust . Hi ha molts que ho complementen amb unes herbetes de safrà per donar-li un toc de sabor . Un cop tirada l'aigua i la sal , deixem coent a foc intens uns 4 minutets , per després baixar la intensitat del foc , tapar la paella i deixem que es cuini un quart d'hora aproximadament .
-Passat aquest temps , retirem la paella o cassola del foc i deixem que l'arròs reposi en la mateixa paella diversos minuts , estant tapat és clar.
 Ja només queda servir en calent que és com més bo està aquest deliciós Arròs amb pollastre ....


Espero que us hagi agradat! Bon profit!

Estefania—Tomatitos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada