Ingredients: (per 4 persones)
·300 gr. d’arròs
·1 enciam (petit)
·100 gr. bolets
·1 ceba
·1 l. i mig de brou
·50gr de formatge ratllat
·4 cullerades d’oli
·sal
·pebre
Estris:
·Taula de trinxar
·Ganivet
·Paella gran
·Cullera
Elaboració:
Escalfa l’oli en una paella gran.
A la mateixa paella ofega la ceba tallada fina, després
afegeix l’enciam trossejat petit; quan acabi de coure afegeix els bolets i
deixa’ls coure un parell de minuts.
Quan tot estigui ben sofregit, afegeix l’arròs. De
seguit, poseu el brou ben calent i deixa’l coure de 15 a 20 minuts. Posa-li sal
i pebre al gust. Treu-lo del foc i posa-hi el formatge ratllat. Ha de reposar
uns 5 minuts i llavors estarà llest per servir.
Consell
Si l’arròs xucla tot el brou i encara no està a punt s’hi pot afegir una mica més, però que aquest estigui bullint en el moment de ficar-lo.
Disitjo que en gaudiu.
Laia---- Tomatitos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada