Ingredients:
·
2
pastanagues
·
1
fulla d’api
·
Ametlles
·
Conyac
·
Brou
de carn
·
Picada
d’all i julivert
·
Ceba
gran
·
Rodó
de vedella
Passos a
seguir:
-Primerament s’agafen les dues pastanagues, la ceba i l’api, es pelen, es trocejen i seguidament es renten.
-Primerament s’agafen les dues pastanagues, la ceba i l’api, es pelen, es trocejen i seguidament es renten.
-Desprès es fiquen a sofregir juntament amb el rodó de vedella i s'afegeix una mica de sal, conyac, la picada d'all i julivert i finalment les ametlles. Deixem que s'evapori el conyac durant uns minuts i es guarda a la nevera durant 24h.
-Al dia següent s’agafa tot lo fet el dia anterior i separem la carn del sofregit.
-A lo que serà la salsa se li afegeix brou de carn i es passa per la batedora. I el rodó de vedella es talla en làmines i es fica en una cassola per afegir-li la salsa que em fet.
-Ho deixem reposar durant 10 minuts a foc mitjà i finalment ja es pot servir a la taula!!
Consell: Si veieu que la salsa queda molt espesa podeu afegir una mica mes de brou de carn quan esta a la cassola.
-Al dia següent s’agafa tot lo fet el dia anterior i separem la carn del sofregit.
-A lo que serà la salsa se li afegeix brou de carn i es passa per la batedora. I el rodó de vedella es talla en làmines i es fica en una cassola per afegir-li la salsa que em fet.
-Ho deixem reposar durant 10 minuts a foc mitjà i finalment ja es pot servir a la taula!!
Consell: Si veieu que la salsa queda molt espesa podeu afegir una mica mes de brou de carn quan esta a la cassola.
Espero que en gaudiu del plat! Bon profit :)
Cristina---Tomatitos
Cristina---Tomatitos
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada