dissabte, 15 de febrer del 2014

TRUITA DE PATATES
INGREDIENTS: (7 persones)
-650 grams de patata.
-2 cebes.
-7 ous.
-Oli.
-Sal.

ELABORACIÓ:
1-     Pelarem les patates i les tallarem.
2-      Després tallarem les cebes a trossos petits.
3-     Seguidament agafarem una paella i posarem bastant oli, després calentarem la paella i hi afegirem les patates i les cebes trossejades.
4-     Quan estiguin fregides les retirarem de la paella i les escorrirem.
5-     Per cinquè lloc batrem els ous en un bol i li posarem les patates i les cebes fregides, després ho remenarem.
6-     Per quart lloc, hi posarem, en una paella amb oli, la barreja i deixarem que la truita es faci bé.

7-     Per enllestir, girarem la truita amb l’ajuda dún plat i deixarem que s’acabi de fer.











      Emma M.-Caragolines-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada