TRUITA
DE PATATES
INGREDIENTS:
(7
persones)
-650 grams de patata.
-2 cebes.
-7 ous.
-Oli.
-Sal.
ELABORACIÓ:
1-
Pelarem les patates i les tallarem.
2-
Després tallarem les cebes a trossos petits.
3-
Seguidament agafarem una paella i
posarem bastant oli, després calentarem la paella i hi afegirem les patates i
les cebes trossejades.
4-
Quan estiguin fregides les retirarem
de la paella i les escorrirem.
5-
Per cinquè lloc batrem els ous en un
bol i li posarem les patates i les cebes fregides, després ho remenarem.
6-
Per quart lloc, hi posarem, en una
paella amb oli, la barreja i deixarem que la truita es faci bé.
7-
Per enllestir, girarem la truita amb
l’ajuda dún plat i deixarem que s’acabi de fer.
Emma M.-Caragolines-
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada